Home - Web Shop - Leveranciers - Nieuws - Technisch - Oplossingen - Contact - Links - Producten - Dealers

Links....................................

Op deze pagina treft u een overzicht aan van diverse leuke website's en projecten

Heeft uzelf een leuke link met mensen met een extreme hobby of bedrijf, meld dit even aan ons zodat wij deze erbij kunnen zetten.

DUT Racing - TU Delft

DUT Racing

DUT Racing is een team van 70 enthousiaste mensen van de TU te Delft die samen een brandstof zuinige racewagen ontwikkelen. IQ-Parts is materiaal sponsor voor het team van DUT Racing en levert Silicone koelwaterslangen van SFS en de daabijbehorende slangklemmen.

   
Benjan Racing

Benjan Racing

Jeroen de Jeu lid van het Benjan Racing team had contact met ons opgenomen omdat hij goede kwaliteit slangklemmen zocht. Na wat samples uitgetest te hebben worden de motoren nu voorzien van Mikalor ASFA-L W4 slangklemmen. IQ-Parts is materiaal sponsor voor het team van Benjan Racing.

 

JS Racing

JS Racing

Sjoerd van Buiten, is al 5 jaar actief in de nationale motorsport. Vorig jaar reed hij in de ONK Supersport 600 klasse op een Ducati 749R en in 2004 in de ONK Superstock klasse (motoren tot 1000cc) op een Ducati 996. Naast de races in Nederland is het plan om in het seizoen ook een aantal races in het buitenland te gaan rijden om zo ook op internationaal niveau ervaring op te doen. IQ-Parts is materiaal sponsor voor het team van Sjoerd.

 

OCC - Orange County Choppers

OCC - Orange County Choppers

De in 1999 opgerichte motorwerkplaats is ontstaan uit Orange County Ironworks, een metaalbewerkingsbedrijf dat bijna 30 jaar geleden werd opgezet door custom-chopperbouwer en -rijder Paul Teutul sr. OCC maakte zijn debuut in de custom-motorwereld op het Daytona Biketoberfest 1999 met ‘True Blue’ , een klassieke chopper die gebouwd was in de kelder bij Paul sr. thuis.

 

Overige Links;

De Driewielerclub
http://www.asconapower.nl Opel Ascona Club
 

 

 

 

All site images and content copyright 2006, 2006 Industrial Quality Parts. All rights reserved.
Site design and maintenance by Industrial Quality Parts.